

Κόψτε σε λεπτές φέτες ( βοηθά πολύ σε αυτό το μαντολίνο που τρίβουμε το λάχανο), βάλτε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι ή ρίγανη και αν τις θέλετε λίγο πιο spicy προσθέστε και πάπρικα καυτερή.
Ψήστε στον αέρα στους 180ο C για 30 περίπου λεπτά. Παρακολουθήστε τις μέχρι θα ξεραθούν και να πάρουν ωραίο χρώμα.
Tips:
Μπορείτε τα λίγα τελευταία λεπτά του ψησίματος, να γυρίσετε τον φούρνο στο γκριλ για να σιγουρέψετε το τραγανό αποτέλεσμα
Στο thenawellness.gr χρησιμοποιούμε cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης και την ομαλή μετακίνησή σου στις επιμέρους σελίδες του thenawellness.gr. Περισσότερες πληροφορίες