Κόψτε σε λεπτές φέτες ( βοηθά πολύ σε αυτό το μαντολίνο που τρίβουμε το λάχανο), βάλτε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι ή ρίγανη και αν τις θέλετε λίγο πιο spicy προσθέστε και πάπρικα καυτερή.
Ψήστε στον αέρα στους 180ο C για 30 περίπου λεπτά. Παρακολουθήστε τις μέχρι θα ξεραθούν και να πάρουν ωραίο χρώμα.
Tips:
Μπορείτε τα λίγα τελευταία λεπτά του ψησίματος, να γυρίσετε τον φούρνο στο γκριλ για να σιγουρέψετε το τραγανό αποτέλεσμα