ΠΡΟΦΙΛ


Η Θένα Ιωσηφίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη του Αγρινίου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2009. Από το 2011 είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (Ε.Δ.Δ.Ε).
Η πτυχιακή της μελέτη με θέμα «Γνώσεις Διαβήτη, Γλυκαιμικός Έλεγχος & Διατροφή Διαβητικών Ενηλίκων Νομού Αιτωλοακαρνανίας» έλαβε βαθμό Άριστα και δημοσιεύτηκε στο Επιστημονικό Περιοδικό ‘Health Education Journal’.
Η πρακτική της εργασία διεξήχθη σε μεγάλο Διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία καθώς ασχολήθηκε τόσο με την διατροφή φυσιολογικών καταστάσεων όσο και παθολογικών περιστατικών.
Από το 2010 διατηρεί το δικό της Διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου όπου με τις γνώσεις και την εμπειρία της και πάνω από όλα με σεβασμό προς τον ασθενή προσφέρει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τον σωστό τρόπο διατροφής τόσο ως μέσω πρόληψης ασθενειών όσο και ως αντιμετώπισης αυτών.
Από το 2012 είναι κάτοχος του τίτλου εξειδίκευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Κλινική Διατροφή».
Όλα τα έτη της δραστηριοποίησής της στον χώρο της διατροφής έχει αρθρογραφήσει σε έντυπα περιοδικά, εφημερίδες αλλά και διαδικτυακά περιοδικά της πόλης.
Βρίσκεται σε διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα νέα διατροφικά δεδομένα μέσα από την παρακολούθηση συνεδρίων και ημερίδων.

Iosifidou-card1

Πληροφορίες Γραφείου