Γλυκοπατάτα, γιατί να την φάμε;
19/01/2018
Συνταγή: Γλυκοπατάτες με μανιτάρια
19/01/2018
Show all

Συνταγή : Chips γλυκοπατάτας

Κόψτε σε λεπτές φέτες ( βοηθά πολύ σε αυτό το μαντολίνο που τρίβουμε το λάχανο), βάλτε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι ή ρίγανη και αν τις θέλετε λίγο πιο spicy προσθέστε και πάπρικα καυτερή.

Ψήστε στον αέρα στους 180ο C για 30 περίπου λεπτά. Παρακολουθήστε τις μέχρι θα ξεραθούν και να πάρουν ωραίο χρώμα.

 

Tips:

  • Αφού τις κόψετε, σκουπίστε τις πατάτες με χαρτί κουζίνας για να πάρετε την υγρασία τους.

Μπορείτε τα λίγα τελευταία λεπτά του ψησίματος, να γυρίσετε τον φούρνο στο γκριλ για να σιγουρέψετε το τραγανό αποτέλεσμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΕΣΠΑ Banner